Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συγκέντρωσαν 524 kg ρούχα και πλαστικά καπάκια για ανακύκλωση

“Για το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, την διαχείριση των απορριμμάτων μας μπορεί να είμαστε τρείς Δήμοι αλλά είμαστε ένα νησί . Ο τρόπος σκέψης, ο σχεδιασμός, η αντιμετώπιση, η υποστήριξη και η συνεργασία είναι κοινά και ταυτόσημα”, αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Η Κέρκυρα Ψηλά» Σπ. Νεράντζης.

«Την Παρασκευή 04.12.2020 οι φίλοι εθελοντές από τον Βορρά, από τις Σινιές φρόντισαν άλλα 524 kg να μην πάνε Τεμπλόνι. Διακόσια είκοσι κιλά ρούχα και τριακόσια είκοσι τέσσερα κιλά πλαστικά καπάκια θα οδηγηθούν προς ανακύκλωση.

*Οι κάδοι ανακύκλωσης

Άλλα πεντακόσια είκοσι τέσσερα «κιλά» αγάπης  και φροντίδας από τoυς ανακυκλωτές – εθελοντές του Μικρού Πράσινου Σημείου των Σινιών.Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και σε αυτήν την προσπάθεια τους στηρίζονται από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας» καταλήγει ο κ. Νεράντζης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!