Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΝΔ Κέρκυρας για τον θάνατο του Σ. Μωραΐτη.

Με ανακοίνωσης της η ΝΔ Κέρκυρας τονίζει τα εξής: «Χθες, με πολύ λύπη, πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του πρ. Αντιδημάρχου και αγαπητού φίλου Σπύρου Μωρα’ι’τη. 

Ο Σπυρος, μελος ανέκαθεν της παράταξης μας, υπήρξε πετυχημένος Πολιτικός Μηχανικος, Εργολάβος και Επιχειρηματίας που δραστηριοποιήθηκε στην Κέρκυρα, έχοντας διαγράψει μια αξιόλογη πορεία και στην πολιτική ζωή του τόπου, εκλεγείς επανειλημμένα Δημοτικός Σύμβουλος και έχοντας διατελέσει αρκετές φορές Αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Πάντοτε προσηνης, ο Σπυρος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπικη κοινωνία, ενώ για πολλά χρόνια έδινε διαρκή και γενναία μαχη με την σοβαρή ασθένεια που τον ταλάνιζε.

Αγαπητέ Σπυρο, θα σε θυμόμαστε πάντα. 

Καλό σου ταξίδι». 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!