Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κεφαλονιά: Ημιβύθιση σκάφους και θαλάσσια ρύπανση

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, για ημιβύθιση και επικάθηση του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΑΓΝΑΝΤΙ” Ν. Λαυρίου 739 το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμενίσκο ”ΜΑΪΣΤΡΑΤΟΥ” Αργοστολίου χωρίς επιβαίνοντες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ποντίστηκε πλωτό φράγμα πέριξ του πλοίου και καθώς διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση έκτασης είκοσι περίπου τετραγωνικών μέτρων από λιπαντικά έλαια, αντιμετωπίστηκε άμεσα και με ικανοποιητικά αποτελέσματα από τα στελέχη του οικείου Λιμεναρχείου με ρίψη απορροφητικών υλικών εντός του φράγματος.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας που διενεργεί προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και παράλληλα απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!