Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Συναυλία της «Παλαιάς» για της εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος χωρίς κοινό

Την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:00 η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας πρόκειται να πραγματοποιήσει την από δεκαετίες καθιερωμένη συναυλία της μπάντας της στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εορτή του Πολιούχου της Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου
Προσωπάρη. Σε αυτήν θα ακουστούν μεταξύ άλλων έργα του Τζιουζέππε Βέρντι, του Σπυρίδωνος Καίσαρη και του Παύλου Καρρέρ.
Ακολουθώντας τις προβλέψεις για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού. Πρόκειται όμως να μεταδοθεί ζωντανά αποκλειστικά από το κανάλι της «Παλαιάς» Φιλαρμονικής στο youtube ακριβώς στις 12:00.
Η “Παλαιά” εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και δημιουργία, και σύντομα να είμαστε σε θέση να επανέλθουμε στη συμμετοχή με φυσική παρουσία σε καθιερωμένα έθιμα και εορτασμούς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!