Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σωματεία στηρίζουν την κινητοποίηση σε επισιτισμό-τουρισμό

Μετά από συνεννόηση που είχαν τα σωματεία  το απόγευμα της Παρασκευής ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, η Ένωση Ξεναγών Ιονίων Νήσων, το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Κέρκυρας , το Σωματείο Εργαζομένων στο Αχίλλειο (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου),  δηλώνουν ότι στηρίζουν και θα λάβουν μέρος μαζί με το Συνδικάτο Ξενοδοχ/λων Επισιτισμού-Τουρισμού και τα 9 επιχειρησιακά σωματεία στη μεγάλη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό τουρισμό την Τρίτη 20 Απρίλιου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Όλοι μαζί παλεύουμε για εισόδημα αξιοπρεπείας, επιστροφή στην εργασία με όλα δικαιώματα, υποχρεωτική εφαρμογή των κλαδικών συμβάσεων και λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζομένων.

Παράλληλα στελέχη του Συνδικάτου επισκέπτονται κάθε γειτονιά της Κέρκυρας μεταφέροντας το μήνυμα για την μεγάλη κινητοποίηση. Χθες πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στα Κρητικά, τη Λευκίμμη, τους Βιταλάδες, το Περιβόλι, τον Μαραθιά, τα Βραγκανιώτικα και αύριο το απόγευμα θα συνεχιστούν  οι συσκέψεις στους Καστελάνους, τους Σιναράδες , την Κάτω Γαρούνα, ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Προέδρου του Συνδικάτου στον Αγ, Ματθαίο στις 19.30μμ.

 

Η Διοίκηση

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!