Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκαν οι 17 συνταξιοδοτηθέντες του Νοσοκομείου της Κέρκυρας

Σε ένα διαφορετικό κλίμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, πιο αισιόδοξο με την παραδοχή βεβαίως των προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η τελετή εκδήλωσης απονομής τιμητικών πλακετών στους 17 συνταξιοδοτηθέντες λειτουργούς του Νοσοκομείου της Κέρκυρας για το 2022. Παράλληλα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και ευχή όλων ήταν, κατά τις τοποθετήσεις τους, να γίνει θεσμός και να τιμώνται ετησίως, όσοι συμπληρώνουν τα εργασιακά τους έτη. Εμφανώς συγκινημένοι, λαμβάνοντας την πλακέτα, ευχαρίστησαν διοίκηση και συναδέλφους. Να σημειωθεί πως επτά συνταξιοδοτηθέντες δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Η τοποθέτηση Ρουμπάτη στην έναρξη της εκδήλωσης

“Σας καλοσωρίσω στη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνεται για δεύτερη φορά και στην οποία βραβεύσουμε τους συνταξιοδοτηθέντες του 2022 οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Νοσοκομείο και στις υπηρεσίες Υγείας για να σταθεί όρθιο το σύστημα υγείας και ειδικά το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ένα Νοσοκομείο που παρόλες τις μεγάλες δυσκολίες του κατάφερε πάρα πολλά εν μέσω πανδημίας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι και αυτήν την περίοδο παρά τις παραιτήσει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται και από την 6 ΥΠΕ και από το υπουργείο Υγείας. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες που συνέβαλαν στην πανδημία παρά τις εντάσεις και τις διαφωνίες μας, καθώς στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας σταθήκαμε όρθιοι. Ένα Γενικό Νοσοκομείο που κανείς δεν πίστευε ότι θα πάει τόσο πολύ καλά, ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος. Σήμερα παρά την παραφιλολογία που ακούμε καθημερινά, θέλω να πω ότι εσείς είστε οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, εσείς θα συμβάλετε ν ξαναέρθουν γιατροί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, που είναι δύσκολο λόγω της μεγάλης και διαρκούς  δυσφήμισης, δεν το επιλέγουν. Γι αυτό προτιμώ να “χτυπούν” εμένα και μόνο και όχι το Νοσοκομείο. Ελπίζω αυτή η εκδήλωση που γίνεται τος τιμή όλων αυτών που δώσανε ψυχή και ζωή για το Νοσοκομείο μας, να συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές, ώστε να τιμούνται οι άνθρωπου που προσφέρουν  στο σύστημα υγείας”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!