Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παράδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κεντρικού Δήμου Κέρκυρας

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ολοκλήρωσε τον κύκλο υλοποίησης προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση 2014-2020», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς ρεύμα για έξι ώρες 10 περιοχές της Κέρκυρας – Δείτε ποιες και πότε

Οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο SanGiacomo, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023. Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα παιδείας και δια βίου μάθησης κ. Ζερβού Μαρία, αφού ευχαρίστησε στους συμμετέχοντες, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του δήμου να παρέχει δράσεις δια βίου μάθησης που θα καλύπτουν τις ανάγκες των δημοτών στην καλλιέργεια και ανάπτυξη βασικών ικανοτήτων. Ακολούθησε παραγωγική και ειλικρινή συζήτηση για την εμπειρία και τα οφέλη που αποκόμισε ο καθένας από τη συμμετοχή του στα τμήματα μάθησης και τονίσθηκε το έντονο ενδιαφέρον για τη συνέχιση και εξέλιξη των προγραμμάτων σε νέες θεματικές ενότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:Κέρκυρα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο TEDxIonianUniversity στις 11 Νοεμβρίου 2023

Συνολικά το Κ.Δ.Β.Μ του δήμου υλοποίησε οκτώ (8) προγράμματα και οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρασχέθηκαν δια ζώσης και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης. Τα προγράμματα αφορούσαν:

  • Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)
  • Γερμανικά για τον τουρισμό (Α1 – Α2)
  • Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
  • Εναλλακτικές μορφές τουρισμού:Αθλητικός τουρισμός
  • Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: οικολογικός, οινολογικός, γαστρονομικός τουρισμός
  • Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)
  • Κρατούμενοι – Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή (Α1)
  • Κρατούμενοι – Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή (Α2)
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!