Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Η λειτουργία του Νοσοκομείου το 2022 σε νούμερα 

Στο πλαίσιο της αποψινής εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του Νοσοκομείου της Κέρκυρας και της βράβευσης των συνταξιοδοτηθέντων του 2022, ο γιατρός Σπ. Καραδακάρης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου, θέλοντας να υπερασπιστεί τη δουλειά του συνόλου των εργαζόμενων του νοσηλευτικού Ιδρύματος, ανέφερε σε νούμερα, βασικά στοιχεία που αφορούν σε εισαγωγές, χειρουργεία, τακτικές εξετάσεις, νοσηλείες σε ΜΕΘ κλπ, τονίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο που βάλλεται από παντού, όσο και ο διοικητής του που βάλλεται ενώ τόνισε έως ο ίδιος είναι με τον Ρουμπάτης και τον κάθε Ρουμπάτη, που θα διοικεί τη συγκεκριμένη Δομή.

 

Η δήλωση Καρδακάρη

 Το Νοσοκομείο μας είναι από τα Νοσοκομεία σε δευτεροβάθμιο επίπεδο που πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο όγκο εργασίας και απόδειξη του γεγονός αυτού, είναι τα στοιχεία που θα παραθέσω παρακάτω και αυτό διότι θέλω να εμψυχώσω τους συναδέλφους τους χειρουργούς, τους παθολόγους, το νοσηλευτικό και παραϊταρικό προσωπικό, το διοικητικό προσωπικό, τον ίδιο τον τον Διοικητή που βάλλεται από παντού και δε λέει κανείς ένα ευχαριστώ.

-Στο Νοσοκομείο εξεταστήκαν στα Επείγοντα το 2022, 37.379 άτομα ενώ το 2019, 20.582 άτομα.

-Εξετάστηκαν στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία 23.455 άτομα σε αντιστοιχία με το 2019 21.000

άτομα. 

Είχαμε 19.680 εισαγωγές ασθενών στο Νοσοκομείο

Χειρουργικές επεμβάσεις 3.137 και μεταφορές σε άλλα νοσοκομεία 461, όσες δηλαδή και το 2019 που ήταν 452. (*διορθώθηκε ο αριθμός του 2019, καθώς σύμφωνα με τον κ. Καρδακάρη, εκ παραδρομή ανέφερε αρχικώς 352)

Αυτά είναι σε νούμερα ο όγκος εργασίας. Σε εργασία όμως και σε προβολή του Νοσοκομείου και με όλα αυτά που επιτελούνται, το Νοσοκομείο πραγματοποιεί πολύ σπουδαίο είμαι υπέρμαχος του Νοσοκομείου από το 1988.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!