Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κ. Χριστοδούλου: Να μην γίνει το νοσοκομείο Κέρκυρας σάκος του μποξ (video)

Στον σύντομο αποχαιρετιστήριο λόγο του, ο χειρουργός Καλλίνικος Χριστοδούλου, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας και ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε το 2022, κατά την παραλαβή της αναμνηστικής πλακέτας που έλαβε στην αποψινή τελετή στο Νοσοκομείο και πολύ συγκινημένος, τόνισε πως δεν πρέπει το Νοσοκομείο να γίνει σάκος του μποξ και πως τα προβλήματα πρέπει να λύνονται χωρίς να χτυπούν το Νοσοκομείο.

Η τοποθέτηση Χριστοδούλου

Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε, για τα 34 χρόνια στην Κέρκυρα σε όλες τος βαθμίδες, ό,τι μπορούσα να το κάνω, το έκανα πιστεύω και ως μεγαλύτερος, θέλω να δώσω μια παραίνεση. Να μη γίνει το Νοσοκομείο σάκος του μποξ. Όποιος έχει προβλήματα να προσπαθεί να τα λύνει χωρίς να χτυπάει το Νοσοκομείο. Το Νοσοκομείο είναι ο χώρος που θα βρούμε όλοι την ευκαιρία να προστατεύσουμε τη ζωή τη δική μας και των συνανθρώπων μας. Αφήνω πίσω μου μια πραγματικά καλή ομάδα, με πολλή προσπάθεια κατάφερα να τους φέρω στην κλινική, ο κ. Πορφύρης, ο κ. Κένταρχος, η κα. Θεόδωρου, ο κ. Γάλλιας, αποτελούν μια ομάδα η οποία, αν βοηθηθεί και με άλλο προσωπικό γιατί κουράστηκαν, θα συνεχίσει να κάνει το έργο που κάναμε. Πιστεύω ακράδαντα και το είπα και στη διοίκηση και είχαμε κάποιες διαφωνίες πριν φύγω, ότι η εξειδίκευση των γιατρών, των νοσηλευτών αλλά και του προσωπικού είναι μεγάλη υπόθεση, βοηθάει να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο και ρυθμό στη δουλειά μαςκαι να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η προσπαθεία πρέπει να είναι στην εξειδίκευση και να φέρουμε και άλλους συναδέλφους και όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι να πάει αυτό το Νοσοκομείο μπροστά. Εύχομαι σε όλους καλή χρόνια, να σταματήσει αυτό το βάσανο της πανδημίας και να μπορέσουν οι συνάδελφοί μου να βοηθούν στα  προβλήματα που παρουσιάζονται  και ξέρουν να το κάνουν καλά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!