Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σύλληψη στο λιμάνι για ναρκωτικά εντός της καμπίνας του φορτηγού

Στη σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΣΤΙΤΣ” για παράβαση του ν. 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.
Συγκεκριμένα, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα προερχόμενο από το λιμένα Ηγουμενίτσας, διενεργήθηκε έλεγχος σε Φ/Γ όχημα ιδιοκτησίας του 46χρονου, στην καμπίνα του οποίου βρέθηκε μια (01) αυτοσχέδια χάρτινη σακούλα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 4,9γρ..
Στη συνέχεια, ακολούθησε περαιτέρω έλεγχος σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή ”ΝΗΣΑΚΙ” Κέρκυρας, όπου ο 46χρονος διατηρεί χώρο στάθμευσης Φ/Γ οχημάτων και παρέδωσε στα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μια (01) πλαστική σακούλα που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 53,00γρ..
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!