Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τέλος στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρία Γεφύρια απόψε

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών που παρουσιάστηκε εξαιτίας των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Τρία Γεφύρια, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κώστα Ζορμπά, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Κέρκυρας.

Λόγω της τεράστιας διαμαρτυρίας των χρηστών της περιοχής και εξαιτίας των φοβερών καθυστερήσεων που παρουσιάστηκαν στις συνδετήριους οδούς, από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο κ. Ζορμπάς δήλωσε πως ενημέρωσε τις Τεχνικές Υπηρεσίες της πίνακες για την επαναφορά στην κανονικότητα της χρήσης του δρόμου, καθώς δεν δύναται να επιβαρύνεται επιπλέον ο κόσμος στις ώρες αιχμής.

Ο κ. Ζορμπάς υπενθύμισε πως προχώρησαν σε αυτές τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να μετρηθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος στην παρούσα φάση σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, δεδομένου ότι ο δρόμος αυτός εμφανίζει “μποτιλιαρίσματα” κατά την είσοδο των οχημάτων το πρωί και κατά την έξοδο τους το μεσημέρι. Επειδή λοιπόν θα γίνουν άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έπρεπε να προχωρήσουν σε αυτήν την ολιγοήμερη τροποποίηση χρήσης του συγκεκριμένου δρόμου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!