Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα-ταεκβοντό: Οι “Ηρακλειδείς” έξι μετάλλια στα πρωταθλήματα Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Με έξι μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ηρακλή Κέρκυρας από τα ανοιχτά πρωταθλήματα ταεκβοντό, που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Β.Ε.).

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Ανοιχτό Τεχνικό Διασυλλογικό (Poomsae) και το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων & Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου Θεσ/κης “Κονταξοπούλειο” και συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές-τριες από σωματεία-μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Ο Ηρακλής Κέρκυρας πήρε μέρος με τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες, οι οποίοι στο poomsae κατέκτησαν δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλια, ενώ στο ανοιχτό πρωτάθλημα δύο χάλκινα. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής τους Νίκος Δουλγέρης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα και συνεχάρη τους αθλητές-τριες του για τις επιτυχίες και την προσπάθειά τους.

Οι διακρίσεις των αθλητών του Ηρακλή

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (POOMSAE)

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Στα ζευγάρια Παμπαίδων/Παγκορασίδων οι Αλεξάνδρα Τσενεμπή και Αριστείδης Βλάχος. Στα Ατομικά Παγκορασίδων: Αλεξάνδρα Τσενεμπή. ΑΣΗΜΕΝΙΟΑριστείδης Βλάχος στα ατομικά Παμπαίδων. ΧΑΛΚΙΝΟ: Ειρηλένα Τσενεμπή στα ατομικά Νεανίδων. ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ: Παναγιώτης Μαυροζούμης (Παίδων). ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ: Στέφανος Αρβανιτάκης (Παίδων).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Αλεξανδρα Τσενεμπή (-49kg) – Αριστείδης Βλάχος (45kg)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!