Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τμ.Χάντμπολ Κ.Γ.Σ: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με πολλά μηνύματα (φωτο)

 

Για μία ακόμα χρονιά, το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού ΓΣ τήρησε το έθιμο και διοργάνωσε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Η εκδήλωση, που περιλάμβανε παιχνίδι, δημιουργικές δράσεις, διασκέδαση, πλούσιο μπουφέ με όλα τα καλούδια & επιδόρπιο τηγανίτες, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (23/12) στο ΕΑΚΚ.

Πρωταγωνιστές τα παιδιά, τα οποία αντέμειψε με την παρουσία του, ο Άι Βασίλης μοιράζοντας  δώρα και αναμνηστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την εκδήλωση, συγκεντρώθηκε αξιόλογη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία ο Κερκυραϊκός διέθεσε, όπως κάθε χρόνο  σε  “αδύναμες οικονομικά” οικογένειες συμπολιτών μας.

Η Γιορτή μας…

Για την εορταστική εκδήλωση ενημερώνει το τμήμα χάντμπολ του Κ.Γ.Σ: “Χριστούγεννα με Υγεία-Αγάπη-Ειρήνη-Αλληλεγγύη, Η Γιορτή μας για το 2023. Μία γιορτή με πολλά μηνύματα, πολύ παιγνίδι, κέφι, διασκέδαση, ευχές …και αρκετά γλυκά!

 

Με τον

Αι Βασίλη να μοιράζει σε όλους δώρα και αναμνηστικά…

 

Ο συντονιστής των τμημάτων χαντμπολ του Κερκυραϊκού Πέρρος Νίκος αναφέρθηκε στην επέτειο των 130 χρόνων του ιστορικού ΚΓΣ (1893!) και στο γεγονός της δρομολόγησης των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων απο τον Δήμο Κέρκυρας στο οικόπεδο στις Αλυκές. Επίσης μίλησε για το πνεύμα που διακατέχει όλες τις ομάδες του συλλόγου που ήταν και θα είναι παιδαγωγικό και βαθύτατα κοινωνικό… “μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο αν τα παιδιά μας κοινωνικοποιούνται μέσα απο τον αθλητισμό, αν αναπτύσσεται το αίσθημα της φιλίας, της αλληλεγγύης της αγάπης για το περιβάλλον, παρά για τους πρόσκαιρους στόχους της επιτυχίας ακόμη ενός τέρματος, ή ενός καλαθιού…” τόνισε και ευχαρίστησε τους  γονείς και κηδεμόνες που είναι κοντά στον σύλλογο και συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του με κύριο και βασικό αποδέκτη τα παιδιά …

 

Το πρόγραμμα περιείχε πολλά παιγνίδια, όπως αυτό της σκυταλοδρομίας που αναδείκνυε την διαδικασία της ανακύκλωσης, της συνεργασίας, της ομαδικότητας.

Έπαιξαν επίσης οι γονείς χαντμπολ και διαιτήτευσαν τα …παιδιά. Τέλος ο Αι Βασίλης μοίρασε δώρα και αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά “…  Ο κος Πέρρος σημείωσε: “Ο Αι Βασίλης ,αφού πέρασε απο εμπόλεμη ζώνη και δυστυχώς δεν βρήκε εκεί παιδιά …και ήρθε μετα στην γιορτή μας …αρκετά στεναχωρημένος!”.

Επίσης,  Συγκεντρώθηκε αξιόλογη ποσότητα τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης, που προσφέρθηκαν σε  οικογένειες τις οποίες βοηθά ο Κ.Γ.Σ. Οι μικροί αθλητές είπαν τα κάλαντα και ακολούθησε ο πλούσιος μπουφές με όλα τα καλούδια.

Καταλήγοντας ο Ν. Πέρρος ” Ευχαρίστησε τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους που συμβάλλουν στο να λειτουργούν τα τμήματα του ιστορικού ΚΓΣ για να έχει δυο ομάδες σε μεγάλες κατηγορίες. Τους γονείς που είναι πολύ κοντά στον σύλλογο και συμβάλλουν τα μέγιστα. Την ΕΛΟΚ για την συνεργασία της για την χρήση του χώρου, και  τον κο Ανδριώτη που με την βοήθεια του αθλητή μας Βαγγέλη γλύκανε όλους τους παραβρισκόμενους με τις παραδοσιακές τηγανίτες!”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!