Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κέρκυρα από σήμερα τριήμερο Scaouting Camp

Το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο Κανονίου στην ΚΕΡΚΥΡΑ το Scaouting Camp με τους κορυφαίους Scouters (Serie A) από Fiorentina, Atalanta, Genoa, Torino που θα περάσουν από «μικροσκόπιό» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους και φιλοδοξούν να κάνουν μία μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο

Θα αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2002 – 2011 και η όλη εκδήλωση θα είναι με την συνδιοργάνωση του Sfakianakis Football-Athletic Club.

 Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η συνδιοργανώτρια του camp, Ακαδημία Σφακιανάκη: “Μετά την περσινή άκρως πετυχημένη παρουσία του 1ου Scaouting Camp στη Λάρισα, φέτος επιστρέφει η μεγάλη αυτή διοργάνωση για να συνεχίσει και να δώσει «βήμα» σε νέους ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους! Να θυμίσουμε πως μέσα από τα περσινά δοκιμαστικά που έγιναν στην Λάρισα , ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Παπαδόπουλος μεταγράφηκε στην Τζένοα και ο Χρήστος Κουρφαλίδης στην Κάλιαρι. Επίσης πάνω από 10 ποδοσφαιριστές πήγαν για δοκιμαστικά στην Ιταλία και έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία! Λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία για νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν τις ικανότητές τους και να τους δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αφού θα αξιολογηθούν από κορυφαίους Scouters της Serie A”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!