Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Καρπατσέλη στον πάγκο τη νέα σεζόν οι Φοίνικες στη Β’ΕΠΣΚ

 Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του  KARPATSELIS FOOTBALL CENTER, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και όπως κάθε χρόνο θα είναι παράλληλα και κοινωνικού χαρακτήρα, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης. 

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν και τα ονόματα προπονητών τόσο για την ανδρική ομάδα και τις Ακαδημίες ΑΟ Φοίνικες, όσο και εκείνων των τμημάτων υποδομών της σχολής ΠΑΟ στην Κέρκυρα. Ωστόσο έγινε γνωστό, ότι επικεφαλής του τεχνικού τιμ του ΑΟ Φοίνικες στο νέο Πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής Κατηγορίας. θα είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης, ενώ την τεχνική επιμέλεια του τμήματος Κ16 της Σχολής Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, θα αναλάβει ο Άκης Μπαλανίκας. Όπως είχε αναφερθεί σε σχετικό ρεπορτάζ της “ΚΣ” (21/6/23) τα τμήματα Κ8 & Κ10 της Σχολής ΠΑΟ θα κοουτσάρει η Δώρα Αρβανιτάκη.

Ο Βαγγέλης Καρπατσέλης

Ο 49χρονος τεχνικός ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τις φανέλες των Ολυμπιακού Μαντουκιού, Άρη Κέρκυρας, Ολύμπου & ΕΠΑ. Ενώ το 1993, που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων. Ως προπονητής έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό Μαντουκιού, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε υπεύθυνος τεχνικός των Κ17 & Κ20 της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, ενώ είναι ιδρυτής και προπονητής του ΑΟ Φοίνικες. Επίσης είναι ιδιοκτήτης του “Karpatselis Football Center” και υπεύθυνος Δ. Ελλάδας του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Κατέχει προπονητικό δίπλωμα UEFA A. 

Ο Άκης Μπαλανίκας

Γεννημένος στην Κέρκυρα το 1993. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες Ολύμπου και στη συνέχεια της ΑΕ Καναλίων. Αγωνίστηκε επίσης στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα καθώς και στις ανδρικές ομάδες Ολύμπου-ΑΕ Καναλίων & Μπενιτσών. Από το 2017 ακολούθησε την προπονητική με τις Ακαδημίες του ΑΟ Φοίνικες και στη συνέχεια της Σχολής ΠΑΟ. Είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA C.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!