Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας aνακοινώνει στα μέλη του ότι ολοκληρώθηκαν  οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και την Ομοσπονδία.

 

Τα αποτελέσματα

Ψήφισαν 426

Έγκυρα 421

Άκυρα – Λευκά 5

Έλαβαν:

  1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:  306 ψήφους και εκλέγει επτά (7) έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, επτά ( 7 ) αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και τέσσερις (4) στην Ομοσπονδία.
  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 115 ψήφους και εκλέγει δύο (2) έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, δύο (2) αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και μία έδρα στην Ομοσπονδία

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κέρκυρα, 21/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ»

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου, προέκυψε το εξής εκλογικό αποτέλεσμα:

Ψήφισαν 426 συνάδελφοι. Άκυρα – Λευκά 5, Έγκυρα 421.

Η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων» έλαβε 306 ψήφους

Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» έλαβε 115 ψήφους

Εξελέγησαν:

Από το ψηφοδέλτιο της Α.Ε.Κ.Σ. εκλέχθηκαν εφτά (7) έδρες στο Δ/Σ του Συνδέσμου (Σοφία Λίβερη, Παύλος Ζήμος, Σπυρίδων Μακρής, Σοφία Απέργη, Σπυρίδων Χατζηγεωργίου, Αναστάσιος Βλάχος, Χρήστος Τρίκκος), δύο (2) έδρες στην Ελεγκτική Επιτροπή (Μιχαήλ Άνδρεϊτς, Αλεξάνδρα Πανάρετου), εφτά (7) αντιπρόσωποι στο Ε.Κ.Κ. (Σοφία Λίβερη, Παύλος Ζήμος, Αλέξανδρος Κατσούρης, Βασίλειος Καστάνιας, Χρήστος Τρίκκος, Σπυρίδων Μακρής, Σπυρίδων Χατζηγεωργίου) και τέσσερις (4) αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων (Ιωάννης Χαλικιόπουλος, Νικόλαος Αργυροκαστρίτης, Ιωάννης Ζουπάνος, Σοφία Απέργη).

Από το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Σ. εκλέχθηκαν δύο (2) έδρες στο Δ/Σ του Συνδέσμου (Ευγενία Σκέμπρη, Γεώργιος Κουλούρης), μία (1) έδρα στην Ελεγκτική Επιτροπή (Στέλλα Ανδριώτη), δύο (2) αντιπρόσωποι στο Ε.Κ.Κ. (Γεώργιος Κουλούρης, Ευγενία Σκέμπρη) και ένας (1) αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων (Γεωργία Μαντζάρου).

 
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!