Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τα πιο… προσωπικά συλλυπητήρια της Ρ. Κράτσα στην οικογένεια του Α. Φασιανού

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, μέσω των λογαριασμών της στα social media, έγραψε για την απώλεια του μεγάλου ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, με τον οποίο διατηρούσε φιλία, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του.

«Ο Αλέκος Φασιανός, ένας σπουδαίος Έλληνας ζωγράφος και καλλιεργημένος καλλιτέχνης, έφυγε από τη ζωή. Άφησε ένα μεγάλο έργο με έντονη ελληνικότητα παρόλο που έζησε 35 χρόνια στ Παρίσι. Μιλούσε λίγο αλλά πάντα με βαθύ περιεχόμενο. Δεν έχανα ποτέ ευκαιρία να επισκέπτομαι τις εκθέσεις του ενώ στο σπίτι μου στις Βρυξέλλες είχα αντίγραφο του έργου ΦΑΕΘΩΝ σε μεταξοτυπία.

Εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στην αφοσιωμένη σύζυγό του, την αγαπητή μου Μαρίζα και στα παιδιά τους.

Αιωνία του η μνήμη¨.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!