Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Την υπογραφή του αφήνει ξανά ο πολιτιστικός Σύλλογος Αργυράδων με … “Τα κοκκινα φανάρια” (vid)

Το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυράδων παρουσιάζει την παράσταση “Τα κόκκινα φανάρια” στο Καββάδιειο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Γιαννούλη, σκηνογραφία Νίκου Καλούδη. Αισθηματικό κοινωνικό δράμα που εκτυλίσσεται στην παλιά Τρούμπα του Πειραιά στο «σπίτι» της Μαντάμ Παρί.

Η υπόθεση

Το έργο διερευνά την ανθρώπινη αλήθεια πίσω από το ψυχρό πρόσωπο της πορνείας. Η υπόθεση όπως την ξέρουμε από την κινηματογραφική μεταφορά του εστιάζεται στα δωμάτια του «σπιτιού» της Μαντάμ Παρή, όπου η ερωτική συναλλαγή μοιάζει με απλή ρουτίνα. Όμως, για το καθένα από τα κορίτσια που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί, υπάρχει, σιωπηρά, και ένας προσωπικός κόσμος. Σκληρός ή ουτοπικός, αναγκαίος ή κυνικός, ο κόσμος αυτός είναι η μόνη αλήθεια μέσα στην καθημερινότητά τους. Έχουν την ανάγκη να τον βιώσουν, ακόμη κι αν χρειαστεί να πληρώσουν γι’ αυτόν οποιοδήποτε κόστος. Και για τις περισσότερες, το κόστος αποδεικνύεται επώδυνο. Θα μείνουν αλώβητες μόνο όσες μπορούν να παγώσουν την ψυχή τους και να προχωρήσουν χωρίς συναισθηματισμούς και δεσμεύσεις.

 

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Γιαννούλης

Σκηνογραφία: Νίκος Καλούδης

Κατασκευές: Θεοτόκης Καλούδης, Σπύρος Νικόδ. Καββαδίας, Άγγελος Νικόδ. Καββαδίας, Σπύρος Δ. Καββαδίας, Λίτσα Καββαδία, Σπύρος Λιούμπας.

Επιλογή μουσικής: Κώστας Καββαδίας

Επιμέλεια μουσικής: Σάκης Καββαδίας

Επιμέλεια τραγουδιών: Κώστας Α. Πανδής

Τραγούδι: Σπύρος Ασπιώτης

Φωτισμοί: Μιχάλης Γκίνης

Ήχος: Pedja Drakulovic Φωτ

ογραφία: Θέμης Καββαδίας

Παίζουν: Αλέκος Ασπιώτης Γιάννης Γιαννιώτης Θωμάς Γιαννιώτης Μάριος Ζαφείρης Αγγελική Καββαδία Αναστασία Καββαδία Δήμητρα Γ. Καββαδία Δήμητρα Ευαγγ. Καββαδία Νίκη Καββαδία Βαγγέλης Καββαδίας Κώστας Καββαδίας Δήμητρα Καλούδη Άρτεμις Κοσμά Σταμάτης Κουλούρης Ηλίας Λουμάκης Άρτεμις Μπαλή Τάσος Πολίτης Χρήστος Ραφτόπουλος Βασίλης Σαλίβερος Έλσα Σαμοΐλη Βαρβάρα Σεβδαγιάν

Δ.Σ.Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυράδων

Καββαδίας Άγγελος του Νικοδήμου – Πρόεδρος

Καββαδίας Σπυρίδων του Δημητρίου – Αντιπρόεδρος

Γκίνης Γεώργιος του Ιωάννη – Γραμματέας

Καββαδία Χαρίκλεια του Νικολάου – Ταμίας

Πολίτης Αναστάσιος του Κων/νου – Ειδικός Γραμματέας

Λιούμπας Σπυρίδων του Νικολάου – Έφορος Πολιτιστικού και εξωραϊστικού τμήματος

Λιούμπα Μυρσίνη του Νικολάου – Έφορος μορφωτικού τμήματος Καββαδία

Αλεξάνδρα του Δημητρίου – Αναπληρωματικό μέλος Καββαδίας

Βίκτωρας του Δημητρίου – Αναπληρωματικό μέλος

Τηλεοπτική Παραγωγή: Άδωνης Σκορδίλης

Ημερομηνίες παραστάσεων 15-16-20-21-22-23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 20:15 στο Καββαδίειο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων. Τηλέφωνο κρατήσεων 6973305937

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!