Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Τζάννε: Τελικές εγκρίσεις ΚΑΣ για θέατρο Μον Ρεπό – Το ΔΗΠΕΘΕΚ πέρασε από 40 κύματα (video)

ΜΙα σύντομη αναφορά σε θέατρο Μον Ρεπό, ΔΗΠΕΘΕΚ, Φοίνικα και στις δυσκολίες που συνάντησε την τετραετία που ολοκληρώνεται 31 Δεκεμβρίου, έκανε η πρόεδρος. του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας Παναγιώτα Τζάννε, με αφορμή την συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση “Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΥΤΗ”

Η κα. Τζάννε τόνισε πως ως διοίκηση τα κατάφερε, παρά τις σοβαρές δυσκολίες που συνάντησε και με τον κόβιντ και με την μορφή του ΔΗΠΕΘΕ (διαδημοτικό). Τα κατάφερε γιατί, όπως δήλωσε, έγιναν δράσεις υπό αντίξοες συνθήκες σε αυτά τα χρόνια που ανέλαβε τη διοίκησή του και παρουσιάστηκαν έργα και παραστάσεις.

Η δήλωση Τζάννε

Μια μικρή αναδρομή, δεδομένου ότι τελειώνει και αυτή θητεία, σε λίγο καιρό φτάνει στο τέλος της, να πω ότι το ΔΗΠΕΘΕΚ την τελευταία τετραετία πέρασε από 40 κύματα. Έχει υπάρξει διαδημοτικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται, περάσαμε ένα covid που μας στέρησε να χαρούμε παραγωγές, δημιουργικότητα κλπ. Τα καταφέραμε παρόλα αυτά, δεν το βάλαμε κάτω ακόμη και σε δύσκολες εποχές μπορούσαμε μέσω τηλεδιασκέψεων να βρισκόμαστε και να κάνουμε πράγματα,. Κάναμε πολύ σημαντικές παραγωγές, ταξιδέψαμε στην Αθήνα, είμαστε χαρούμενοι γιατί  αφήνουμε προίκα στον κόσμο της Κέρκυρας αυτό το θεατράκι (σ.σ. αναφέρεται στο στούντιο του ΔΗΠΕΘΕΚ), που αποκτήθηκε σε αυτή την 4ετία και να πούμε ότι έχουμε περάσει τις τελειωτικές αδειοδοτήσεις από το ΚΑΣ για το θέατρο Μον Ρεπό, και ευχόμαστε η νέα δημοτική αρχή να τις αξιοποιήσει και σύντομα να καταφέρουμε να έχουμε το Θέατρο Ρένας ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ που  όλοι το επιθυμούμε, συν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον ΦΟΙΝΙΚΑ και ευχόμαστε σύντομα το ΔΗΠΕΘΕ να επιστρέψει στη βάση του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!