Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: H Πρέσβης της Ιταλίας στο Μουσείο Καποδίστρια

 Tο Μουσείο Καποδίστρια, επισκέφθηκε το Σάββατο 9/10   η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli, συνοδευόμενη από τον Πρόξενο της Ιταλίας στην Αθήνα, Alessandro Tutino, τον αστυνομικό αξιωματικό σύνδεσμο, Galgano Galgani, τον επίτιμο πρόξενο της Ιταλίας στην Κέρκυρα, Dr. Federico Valsamis και τον τέως επίτιμο πρόξενο της Ιταλίας στην Κέρκυρα, Dr Giancarlo Bringiotti.
Τη μόνιμη έκθεση για τον Ιωάννη Καποδίστρια παρουσίασε η Διευθύντρια  Ντάρια Κοσκόρου.
 
Η κα Πρέσβης επεσήμανε την ιδιαίτερη σημασία του Μουσείο Καποδίστρια για τον τόπο, καθώς ο ιδιαίτερος πλούτος των αντικειμένων μαρτυρούν την εξέλιξη της ελληνικής ιστορίας και φανερώνουν σημεία επαφής των δύο χωρών στην πορεία προς την Ανεξαρτησία.
Ι
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!