Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τηλεφώνημα Χαρδαλιά σε Αυλωνίτη για την “πόρτα” στο Εμβολιαστικό στο ΕΑΚ

Κέρκυρα: Ουδέποτε έδωσε εντολή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη να απαγορευτεί η είσοδος του βουλευτή Α. Αυλωνίτη στο εμβολιαστικό Κέντρο στο ΕΑΚ, δηλώνει με ανάρτησή του ο βουλευτής μετά το τηλεφώνημα Χαρδαλιά που δέχθηκε.
Η δήλωση του βουλευτή είναι η εξής: “Πριν λίγο μου τηλεφώνησε ο Υφυπουργός κ. Χαρδαλιας και με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε το Υπουργείο του η αυτός έδωσε οποιαδήποτε εντολή να απαγορευτεί η είσοδος εμου και οποιουδήποτε βουλευτή σε οποιοδήποτε εμβολιαστικό κέντρο και φυσικά της Κέρκυρας. Ήμουν και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο ο Νίκος ο Χαρδαλιας, ο οποίος επανειλημμένα, όσες φορές επικοινώνησα μαζί του, απάντησε και ενήργησε με ευγενικό και άμεσο τρόπο. Εξάλλου ούτε καν ανέφερα το όνομα του αν και αναφέρθηκε σε τοπικά site. Κάτι τέτοιο μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ η να υποθέσω γνωρίζοντας τον πολιτικό ανδρα και τον άνθρωπο Χαρδαλια. Και φυσικά θα πω ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει όλους τους βουλευτές ΟΛΟΥ του κοινοβουλίου είναι αντίστοιχος, σε αντίθεση με κάποιους αλλους. Το οτι υπήρξε αυτοδιοικητικός ερμηνεύει την αριστη αυτή συμπεριφορά του.
Μπορεί να διαφωνουμε πολιτικά αλλά ο καλός λόγος για τον πολιτικό αντίπαλο είναι πολιτισμός και θέλω να ισχυρίζομαι ότι το τηρώ|
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!