Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρκυρα: Την Κυριακή “γιορτή” μπάσκετ στο Νεοχώρι

Οι υπεύθυνοι του αθλητικού σωματείου Πήγασος Νότιας Κέρκυρας είχαν την έμπνευση να μετατρέψουν τον αγώνα του Περιφερειακού πρωταθλήματος Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Φαίακα σε “γιορτή του μπάσκετ”.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 στο ιδιόκτητο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της κοινότητας Νεοχωρίου, το οποίο ως γνωστό ανακαινίστηκε με ίδιους πόρους & εθελοντική εργασία  των ανθρώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου της κοινότητας και του Πήγασου.

Τα σχετικά με την διοργάνωση της Κυριακάτικης εκδήλωσης αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση του Πήγασου Ν. Κέρκυρας:

 Κάθε αγώνας…πρέπει να είναι γιορτή!

Κάθε αγώνας μπάσκετ και ειδικά μικρών ηλικιών πρέπει να είναι μια γιορτή. Δίνοντας τόσα χρόνια τους αγώνες μας στο κλειστό της Κέρκυρας όπου οι αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλο χωρίς χρόνο ούτε για ζέσταμα καλά-καλά, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτή τη γιορτή. Στο γήπεδό μας όμως, σκοπεύουμε να προσπαθούμε να δημιουργούμε αυτή την ατμόσφαιρα, με μουσική, παρουσίαση των ομάδων και διάφορα happenings κάθε φορά. Την –ηλιόλουστη σύμφωνα με την πρόγνωση- Κυριακή λοιπόν, δίνουμε αγώνα για το πρωτάθλημα Παμπαίδων στο Νεοχώρι στις 13:00, φιλοξενώντας τα παιδιά του Φαίακα. Θα μας συνοδέψει, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του στις 12:00, το τμήμα Μαζορετών του Χορευτικού Ομίλου Περιβολίου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Και για όσους πεινάσουν, θα ψήσουμε και σουβλάκια ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Μια πρόγευση από αυτά που θα διοργανώνουμε στο κλειστό μας γήπεδο όταν επιτέλους κατασκευαστεί. Σας περιμένουμε!.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!