Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα εξετάσεων της 20χρονης

Αναστάτωση επικράτησε από το πρωί της Παρασκευής , μετά το άκουσμα της είδησης, ότι μία 20χρονη Κερκυραία εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού με συμπτώματα κορωναϊού, ύστερα από τη συμμετοχή της  στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πάτρα και η οποία φέρει συμπτώματα βήχα και πυρετού.

 Η 20χρονη  το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας,  οδηγήθηκε στην απομόνωση και υποβλήθηκε από τους γιατρούς σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα και έτσι  επιβλήθηκε στην 20χρονη κατ’οίκον περιορισμός ,για όσες ημέρες χρειαστεί  (σ.σ. περίπου 2 εβδομάδες) και ωσότου έχουν τα τελικά αποτελέσματα στα χέρια τους οι γιατροί.

Κύκλοι του νοσοκομείου, ωστόσο, είναι φειδωλοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί στις απαντήσεις που δίνουν γύρω από το περιστατικό, ενώ είναι καθησυχαστικοί ως προς τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!