Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τι αποφάσισε η Γενική ΣΥνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου

Πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου.

Σχετικά Άρθρα: 

Η απόφαση

Οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου πραγματοποιήσαμε Συνέλευση σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2023, με παρουσία και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το απαράδεκτο γεγονός ότι μέχρι σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2023 οι διδάσκοντες του Νηπιαγωγείου μας δεν έχουν μπορέσει να εισέλθουν στον χώρο που θα υποδεχθεί τα παιδιά μας σε 5 ημέρες!

Δηλώνουμε αποφασισμένοι και διεκδικούμε από τον αρμόδιο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας την αποκλειστική ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας σε περιβάλλον ασφαλές και παιδαγωγικό.

Απαιτούμε το Σχολείο μας να ανοίξει, με έτοιμους και καθαρούς τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους!

Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε λειτουργία νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου εκτός των γεωγραφικών ορίων της περιοχής ή σε απαράδεκτες συνθήκες προκάτ αίθουσας.

Τα παιδιά μας είναι το παρόν και το μέλλον!

Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!