Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τι αποφάσισε η ΓΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη καταστατική Συνέλευση του Συνδικάτου Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με θέμα την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου  για την διεκδίκηση αύξησης και επέκτασης του επιδόματος ανεργίας , υπογραφή συλλογικής  σύμβασης  εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς , επαναφορά του Εφ Απαξ στα προ «μνημονίου» και «δομημένων ομολόγων»  δεδομένα , επαναφορά του επιδόματος προυπηρεσίας για όλα τα χρόνια εργασίας και συνολικά για την διεκδίκηση της αύξησης του εργατικού εισοδήματος που αποτελεί  απαραίτητη προυπόθεση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων του κλάδου.

 Σε συντονισμό με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας , αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις ,  όπως και να ληφθεί  κάθε άλλο  μέτρο για την προώθηση των παραπάνω αιτημάτων.

Για την καλύτερη οργάνωση , αποφασίστηκε να συσταθούν επιτροπές αγώνα κατά κλάδο  , εργασιακό χώρο,  καθώς και να συγκροτηθούν   τοπικά παραρτήματα του Συνδικάτου κατά  περιοχή.

Τέλος η Γενική Συνέλευση προχώρησε σε ψήφισμα ενάντια στον εγκληματικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει το κράτος του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού , αθροίζοντας την  φωνή του Συνδικάτου μας με τις φωνές των λαών όλου του κόσμου για ελεύθερη και ανεξάρτητη Παλαιστίνη. 

 

                                                                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ   

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!