Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τι προτείνει η “Kerkyra Lines” για το λιμάνι της Λευκίμμης

Σε συνέχεια της πρότασης του ΟΛΚΕ/ΤΑΙΠΕΔ, η εταιρεία Kerkyra Lines δίνει στη δημοσιότητα  τη θέση της για το ζήτημα του λιμανιού της Λευκίμμης. 

Η εταιρεία δηλώνει κατ’ αρχάς σύμφωνη για την αναβάθμιση του λιμανιού της Λευκίμμης, τονίζοντας ωστόσο πως είναι “απαραίτητη μια μικρή αλλά εξαιρετικής σημασίας προσθήκη και η οποία θα εξυπηρετήσει τα ημερόπλοια και τα Ε/Γ – Ο/Γ πλοία και θα καταστήσει την υπάρχουσα πρόταση ολοκληρωμένη.”

Αγαπητοί κύριοι,

Η εταιρεία μας Kerkyra Lines που δραστηριοποιείται στις γραμμές Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, Παξοί – Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα – Διαπόντια Νησιά, όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι μοναδικός της σκοπός είναι η ανάπτυξη της Κέρκυρας και η εξυπηρέτηση των τοπικών συμφερόντων.
Την Παρασκευή τρεις (3) του μηνός Δεκεμβρίου, εκπρόσωπος της εταιρείας μας, μετά από πρόσκληση που έλαβε, συμμετείχε στη συνάντηση που έγινε για την παρουσίαση από πλευράς ΟΛΚΕ/ΤΑΙΠΕΔ των σχεδίων για την ανάπτυξη του λιμένα της Λευκίμμης.
Στη συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ σχετικά με το εν λόγω θέμα και αφού χαιρετήσαμε την προσπάθεια, επιφυλαχθήκαμε για τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις μας.

Μετά από ενδελεχή μελέτη του σχεδίου, δηλώνουμε τα εξής:
• Χαιρετίζουμε την πρόταση του ΟΛΚΕ/ΤΑΙΠΕΔ για την αναβάθμιση του λιμένα Λευκίμμης η οποία μας βρίσκει κατ’ αρχάς σύμφωνους.
• Κρίνουμε όμως, ότι συμπληρωματικά είναι απαραίτητη μια μικρή αλλά εξαιρετικής σημασίας προσθήκη την οποία σας στέλνουμε συνημμένα και η οποία θα εξυπηρετήσει τα ημερόπλοια και τα Ε/Γ – Ο/Γ πλοία και θα καταστήσει την υπάρχουσα πρόταση ολοκληρωμένη.
• Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και επαγγελματίες να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Αγαπητοί κύριοι,
Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους, ότι στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση και διαμόρφωση των υποδομών στο νησί μας.
Δεν πρέπει αυτή την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται για την ανάπτυξη του λιμένα της Λευκίμμης και γενικότερα της Νότιας Κέρκυρας να την αφήσουμε για άλλη μια φορά να πάει χαμένη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!