Quantcast
SLIDERΚΗΔΕΙΕΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το Σάββατο η κηδεία του 58χρονου Χ.Μ. που έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή ενώ οδηγούσε

Κηδεύεται το Σάββατο στις 15:00 στην Κάτω Κορακιάνα, ο 58χρονος Χρήστος Μιχαλόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενόσω οδηγούσε χθες το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τοιχίο στο Κοντόκαλι. Δείτε το ρεπορτάζ εδω .

Τόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όσο και οι θεράποντες ιατροί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου μεταφέρθηκε αμέσως, έδωσαν για πολύ ώρα μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο, δυστυχώς, να τα καταφέρουν.

 

Η διεύθυνση και το προσωπικό του kerkyrasimera.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!