Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το απόγευμα τα εγκαίνια του Angsana Corfu από τον Έλληνα υπ.ΕΞ. Νίκο Δένδια

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και Κερκυραίος Νίκος Δένδιας, θα εγκαινιάσει το απόγευμα της Παρασκευής την νέα υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Angsana Corfu. Παρόντες θα είναι οι αρχές του τόπου καθώς και η υφυπουργός Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη, η οποία έφτασε πριν από λίγο στην Κέρκυρα και θα παραμένει και το Σάββατο, καθώς έχει σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

 

Το νέο ξενοδοχείο Angsana Corfu

To πρώην ξενοδοχείο San Stefano ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε πολυτελές resort. Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 εστιατόρια και lounge bars, εσωτερική πισίνα και εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club ένας πραγματικός παιδότοπος με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του resort, ιδιωτική παραλία, τo Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας και θέα τη θάλασσα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Angsana Gym, το Angsana Gallery με αντικείμενα Τέχνης, καθώς και το Amalia Hall, τον ειδικό συνεδριακό χώρο, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Συνδυάζοντας στοιχεία από την κουλτούρα και την ιστορική αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τη φιλοσοφία του brand Angsana, το Angsana Corfu αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες προσδίδοντας μια ευχάριστη και περιπετειώδη διάσταση σε κάθε ταξίδι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!