Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το Πασχαλινό Μήνυμα Στέφανου Γκίκα

Ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, στο Πασχαλινό του Μήνυμα αναφέρει:

«Μετά από δύο χρόνια, φέτος θα εορτάσουμε το Πάσχα ξανά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμά μας χωρίς τους πολύ αυστηρούς περιορισμούς που μας επέβαλλε η πανδημία.

Αποτελεί ωστόσο υποχρέωση όλων μας να τηρούμε τα ατομικά μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

Το Ορθόδοξο Πάσχα του 2022 επισκιάζεται από τον πόλεμο που εξελίσσεται στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας. Ευχή όλων μας είναι ο αναίτιος και απρόκλητος αυτός πόλεμος να τερματιστεί γρήγορα, ώστε να σταματήσει η μεγάλη ανθρωπιστική κρίση και ο Ουκρανικός λαός να πάψει να υποφέρει.

Η Ανάσταση του Κυρίου μας μεταφέρει το μήνυμα της Ειρήνης, της Αγάπης και της Αισιοδοξίας και μας δίνει Ελπίδα, αφού μετά από κάθε δύσκολη συγκυρία και πρόκληση ακολουθεί η περίοδος της ηρεμίας, της ανάπτυξης και της προόδου.

Εύχομαι από καρδιάς το ελπιδοφόρο Μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φτάσει σε όλους τους πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία!

Χρόνια Πολλά!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!