Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ονειρική βραδιά  από Γ. Χατζηνάσιο, Σπ. Κλείσσα, Αγ. Κοσκινά στην Κοζάνη!

«Οι ερμηνευτές μου είναι άγγελοι και η χορωδία δωματίου Κοζάνης όνειρο!¨.Με τα παραπάνω λόγια ο μουσικοσυνθέτης έκλεισε μια ονειρική βραδιά με ‘στερεοφωνικές’ χορωδίες όπως έλεγε, αφού στην κατάμεστη αίθουσα ‘Τέχνης’  δεν σταμάτησε κανένας να τραγουδά τις επιτυχίες του με τον ίδιο να παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Κοζάνη.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του kozan.gr και prlogos.gr της Κοζάνης η υπέροχη αυτή συναυλία άφησε ένα εξαιρετικό συναίσθημα σε όσους τη παρακολούθησαν.

Είδαν έναν άνθρωπό να κάνει ρεσιτάλ εκτέλεσης στο πιάνο και 2 εκπληκτικές φωνές του Σπύρου Κλείσσα και της Αγάθης Κοσκινά να αποδίδουν τραγούδια μεγάλων ονομάτων της Ελληνικής δισκογραφίας με ιδανικό τρόπο.

‘Δείτε πόσο ταιριαστά είναι αυτά τα παιδιά’ επαναλάμβανε ο Γιώργος Χατζηνάσιος την ώρα που τα πειράγματα των ερμηνευτών του στη σκηνή διαδεχόταν το ένα μετά το άλλο με το κοινό να τα απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Ήταν τόσο όμορφη και ζεστή η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί που ο μαέστρος έβγαλε τη χορωδία από τα παρασκήνια προκειμένου να συμμετάσχει σε εκτός προγράμματος τραγούδια για να βιώνουμε όλοι μαζί είπε την αποψινή μαγεία, αυτό το όνειρο που ζούμε.

Η τεράστια επιτυχία που είχε η βραδιά είχε σαν αποτέλεσμα να ανανεωθεί η καλλιτεχνική συνάντηση για εκ νέου παράσταση την άνοιξη.

Επομένως σταθμός της για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο καλλιτεχνικής τριάδας είναι η Πάτρα, όπου ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων ο κατεξοχήν συνθέτης του έρωτα Γιώργος Χατζηνάσιος με το Σπύρο και την Αγάθη θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Royal Theater με ένα ανατρεπτικό ‘έρωτικό’ πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!