Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Το ΣΤΑΡΕΝΙΟ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος φούρνος στα Επτάνησα!

Ο φούρνος «Σταρένιο» βραβεύτηκε στα πρώτα bakery awards που πραγματοποιήθηκαν  τον Φεβρουάριο, στο Radisson Blu Park Hotel.
Η Τελετή Απονομής των Bakery Awards 2022 διοργανώθηκε από την BOUSSIAS και για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και η βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία. Ο φούρνος ΣΤΑΡΕΝΙΟ κατάφερε να αποσπάσει μια σημαντική διάκριση κατακτώντας το βραβείο καλύτερου ανεξάρτητου φούρνου στα Επτάνησα.
 
 
  Επίσης, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο St Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Vegan Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS, κατά την οποία ο φούρνος απέσπασε το Silver βραβείο για την  χειροποίητη πίτα με γέμιση κινόα, σπανάκι, βαλεριάνα στην κατηγορία Restaurant/Chain with Vegan Options. «Ο φούρνος μας βραβεύτηκε  για δεύτερη φορά στα Vegan Awards καθώς το 2020 πήραμε το πρώτο μας βραβείο. Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις όχι μόνο της επιχείρησης μας αλλά και του τόπου μας. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να αναδειχθεί η προσπάθεια μας στην τοπική κοινωνία και να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης σε άλλες επιχειρήσεις με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του νησιού μας τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες μας», δηλώνει εκ του Starenio Bakery, Νίκος Κοντόπουλου!
 
Θερμα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του «ΣΤΑΡΕΝΙΟ» που τιμά την Κέρκυρα και τους επισκέπτες της
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!