Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

 Κέρκυρα: Τρία κρούσματα covid σε εργαζόμενους στον Κεντρικό Δήμο

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ενημερώνει ότι,  ύστερα από προληπτικό έλεγχο,  που έγινε από τον ΕΟΔΥ,  στους υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου,   που στεγάζονται στο κτήριο  στην περιοχή του αεροδρομίου,  διαπιστώθηκαν δύο κρούσματα με covid –  19, τα οποία δεν παρουσίαζαν συμπτώματα.

Για την διαχείριση της υπόθεσης, τηρήθηκαν  όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  και τέθηκε σε καραντίνα ακόμα ένας  υπάλληλος  των Tεχνικών  Υπηρεσιών  για προληπτικούς λόγους, που θεωρήθηκε  επαφή  υψηλού κινδύνου.

Η υπηρεσίες συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους.

Επίσης ένα  κρούσμα  παρουσιάστηκε  και στο  Γραφείο  πρωτοκόλλου  του Δήμου, που στεγάζεται στο Μαράσλειο. Και σ’  αυτήν  την περίπτωση  τηρήθηκαν   όλα τα υγειονομικά  μέτρα. Το γραφείο παραμένει  προσωρινά  κλειστό. Το πρωτόκολλο του Δήμου  συνεχίζει κανονικά την λειτουργία  του  από άλλα γραφεία του κτηρίου.   

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!