Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Τραγούδησαν το αυγουστιάτικο φεγγάρι στο μουσείο Παλαιόπολης – Μον Ρεπό

Συναυλία πραγματοποίησε η  Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κανονίου το βράδυ της Τρίτης 1η Αυγούστου κατά την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου στον αύλειο χώρο Μουσείου Παλαιόπολης – Mon Repo.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι:   Ωδείο Κέρκυρας, Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος», Χορωδία Καναλίων «Γεράσιμος Λαβράνος», Χορωδία Ανεμομύλου «Θωμάς Φλαγγίνης», Κερκυραϊκή Μαντολινάτα, μικρό ορχηστρικό σύνολο,   Σταματίνα Καρύδη και Παντελής Κοντός.

Η διοίκηση του Ωδείου Κέρκυρας ευχαριστεί πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κανονιού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας για την υπέροχη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια στα χορωδιακά και οργανικά συνολα και τους μαέστρους τους καθως και στους σολίστες της βραδιάς, Παντελή Κοντο, Δήμητρα Καλογεροπούλου και φυσικά στην ψυχή της εκδήλωσης Σταματίνα Καρύδη. Εξαιρετική η παρουσίαση του προγράμματος και τα κείμενα από την κ. Εύα Μαυροφόρου.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Ωδείου Κερκύρας που αποτελούσαν το Brass Quintet
Σπυρος Μιχαλοπουλος τρομπέτα
Ελισάβετ Χειμαριου τρομπέτα
Βάκης Μπράτος κόρνο
Στέφανος Γιαννάκας τρομπόνι
Σπυρος Γρίμας τούμπα.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!