Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τρεις ιδιώτες γιατροί με σύμβαση στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας μετά από παρέμβαση Καρβέλη – Αποστολίδου

Την προσωρινή υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας “καλύπτουν” προσωρινά τρεις ιδιώτες γιατροί, που σύναψαν σύμβαση και θα καλύπτουν τις ανάγκες της δομής, όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας του Κ.Υ. Κέρκυρας Σοφία Καββαδία Μαυροπούλου. 

Η ανακοίνωση

“Κατόπιν ενεργειών του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κου Καρβέλη Ιωάννη και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας (Γενική Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου κα Αποστολίδου Νατάσα) το πρόβλημα της υποστελέχωσης με ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Κέρκυρας, λύνεται προσωρινά με τις συμβάσεις τριών Ιδιωτών γιατρών.Επίσης δρομολογείται η ανανέωση σύμβασης με εταιρεία security, για την φύλαξη της δομής μας”.

 

-Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ- ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΟΦΙΑ

 

-Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ- ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!