Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Πόλο: Hττα ΝΑΟΚ στην επιστροφή στη φυσική του έδρα

Ο ΝΑΟ Κέρκυρας την Κυριακή (16/1/22) αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στην φυσική του έδρα το κολυμβητήριο του ΕΑΚΚ. 

Ωστόσο, το “ποδαρικό”  δεν ήταν νικηφόρο, αφού η κερκυραϊκή ομάδα ηττήθηκε 5-11 απο τον ΓΣ Ηλιούπολης. Όπως είχε επισημανθεί στο σχετικό ρεπορτάζ (Σάββατο 15/1/22) της “ΚΣ” η ομάδα του Σπύρου Καρδόνα αγωνίστηκε με συνθήκες εκτάκτου ανάγκης. Κι αυτό γιατί απο την έναρξη του πρωταθλήματος (αρχές Οκτωβρίου), μέχρι πρόσφατα ο ΝΑΟΚ  δεν είχε κολυμβητήριο για προπονήσεις, ενώ την περασμένη εβδομάδα η πανδημία “χτύπησε” την πόρτα παικτών του ΝΑΟΚ, που μάλιστα είχε σαν συνέπεια να αναβληθεί ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕ Χαϊδαρίου.  Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου,, η κερκυραϊκή ομάδα χρησιμοποιούσε ως έδρα, τα κολυμβητήρια των αντιπάλων του, αφού εκείνο στο ΕΑΚΚ ήταν κλειστό εξαιτίας των εργασιών τοποθέτησης του νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

 

Το φιλμ του αγώνα

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 5-11. Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 0-4, 2-3. Σκόρερ: ΝΑΟ Κέρκυρας: Βιζυράκης 1, Κουλούρης 1, Δεμερδελής 1, Πισσίας 2. ΓΣ Ηλιούπολης: Δραγώνας 1, Γεωργιάδης 1, Οικονόμου 2, Νατσούλης 2, Ατιέ 1, Ξανθόπουλος 1, Νόικος 2, Μάγγος 1.

 

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ 7-8

ΟΦΘ-ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 13-8

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 5-11

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11-15

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΦΘ (11 αγ) 27

ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ (11 αγ) 25

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (10 αγ) 21

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (11 αγ) 20

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ (11 αγ) 19

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (10 αγ) 9

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (10 αγ) 3

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (10 αγ) 0

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!