Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συλλυπητήριο μήνυμα της Δημάρχου Μ. Υδραίου για τον Αλέκο Φασιανό

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Αλέκου Φασιανού, εκδίδοντας το εξής μήνυμα:

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, για τον θάνατο του  σπουδαίου  ζωγράφου Αλέκου Φασιανού,   μιας  τεράστιας  καλλιτεχνικής προσωπικότητας, την οποία ο Δήμος Κέρκυρας έχει τιμήσει με την απονομή Αργυρού Μεταλλίου Κερκυραϊκής Αξιοσύνης, ως ένδειξη αναγνώρισης στο έργο του οικουμενικού Έλληνα ζωγράφου, ο οποίος έλκυε την καταγωγή του από την Κέρκυρα.

Η ζωγραφική   του Αλέκου Φασιανού  είχε   επίκεντρο τον άνθρωπο  με ιδιαίτερη απόδοση και πάντρεμα του ανθρώπινου στοιχείου με τα στοιχεία της φύσης. Αναγνωρίστηκε για την τέχνη του σε διεθνές επίπεδο, παραμένοντας πιστός στην παραστατική ζωγραφική και στην αγάπη του για το ελληνικό στοιχείο. 

Στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους, εκφράζω και πάλι τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια και εύχομαι η στάση ζωής του και το εικαστικό του έργο να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές καλλιτεχνών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!