Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό στον Ε. Σ. από την «Μάντζαρος» για τον ουκρανικό λαό

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος» με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της, πραγματοποίησε δωρεά φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, μέσω του παραρτήματος Κερκύρας του Ελληνικού Ερυθρου Σταυρου, προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Το Υλικό αυτό παραδόθηκε απόψε 16 Μαρτίου 2022 από τον Πρόεδρο της Φ.Ε.Μ. κ. Ιωάννη Τριβιζά, από μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής και τον Αρχιμουσικό της κ. Σωκράτη Άνθη, προς την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρου Σταυρου Κερκύρας κ. Μαρία Δημουλά και τον Γραμματέα κ. Κώστα Λιντοβοη, προκειμένου να προωθηθεί προς τους ταλαιπωρημένους Ουκρανούς συνανθρώπους μας.

Η Φ.Ε. «Μάντζαρος» παρά το γεγονός ότι δεν είναι οικονομικά εύρωστη, ως υπεραιωνόβιος πολιτιστικός και παιδαγωγικός φορέας του τόπου μας, θεωρούμε ότι ότι πρέπει να συμβάλει, στο μέτρο του δυνατού, στα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα. Και έτσι ένας πόλεμος που συμβαίνει τόσο πολύ κοντά μας και που έχει φέρει δυστυχία, θάνατο και προσφυγιά σε τόσο πολύ κόσμο, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. 

Εμείς δηλώνουμε παρόντες στην βοήθεια αναξιοπαθούντων συνανθρώπων και στο μέτρο που μπορούμε, θα βοηθήσουμε στην ανακούφιση των δεινών τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!