Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Υδραίου: “Δεν θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την αποκομιδή των απορριμμάτων”

Την ακύρωση του διαγωνισμού που αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων ανακοίνωσε η Μερόπη Υδραίου κατά την πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε.

Άλλωστε, όπως είπε, επρόκειτο για έναν διαγωνισμό κατά του οποίου σημερινά μέλη της νέας δημοτικής αρχής έχουν προσβάλλει. Η απόφαση να μην συνεχίσει ο διαγωνισμό αφορά στο γεγονός ότι θα ήταν αντιδεοντολογικό να δεσμεύσει την επόμενη δημοτική αρχή με μια σημερινή απόφαση της απερχόμενης, τόνισε η κα. Υδραίου και πρόσθεσε, πως ένα επιπλέον για το γεγονός ότι δεν τον επιθυμεί η νέα δημοτική αρχή. “Θα ήταν αντιδεοντολογικό και καταχρηστικό να δεσμεύσω τη νέα δημοτική αρχή με ένα νέο διαγωνισμό που δεν τον επιθυμεί. Η νέα δημοτική Αρχή μπορεί να προχωρήσει από 1η -01-2024 στις δικές τις επιλογές”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Εντούτοις, σε σχέση με την μεταφορά των απορριμμάτων, η σύμβαση λήγει στις 31 Δεκεμβρίου αλλά ήδη έχει καταθέσει αίτημα παράτασης για επιπλέον ένα χρόνο, καθώς δε θα μπορούσε να αφήσει κενά, όπως η ίδια είπε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!