Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: 10 αθλητές της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν στο Corfu Old Town Trail

Ομάδα 10 αθλητών της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχε στο φετινό αγώνα δρόμου, Corfu Old Town Trail που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23.09.2023 στην Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας.
Πρόκειται για αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στην Κέρκυρα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας.
Η εν λόγω συμμετοχή της ομάδας δρομέων στο Corfu Old Town Trail, έχει συμπεριληφθεί στην #5η_Εβδομάδα_Αστυνομικού_Αθλητισμού, με κεντρικό συντονιστή την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος Page και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «#be_active», το οποίο αφορά στην προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.
Η 5η_Εβδομάδα_Αστυνομικού_Αθλητισμού έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
Παράλληλα, με τη συμμετοχή των αθλητών μας στον αγώνα δρόμου, αστυνομικοί από την #Γενική_Περιφερειακή_Αστυνομική_Διεύθυνση_Ιονίων_Νήσων και το #Τμήμα_Τροχαίας_Κέρκυρας της #Διεύθυνσης_Αστυνομίας_Κέρκυρας, ενημέρωσαν για την οδική ασφάλεια, γονείς και μικρούς μας φίλους, διανέμοντας και σχετικά φυλλάδια
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Γεώργιος Βασιλείου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Κέρκυρας, Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Σκολαρίκης.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τ.Δ. Κέρκυρας, IPA Corfu Region, συνέβαλαν στη συμμετοχή των αστυνομικών και εκπρόσωποί τους παρευρέθηκαν στην αθλητική εκδήλωση.
Τέλος, στο αγωνιστικό μέρος, η συμμετοχή όλων των αθλητών ήταν επιτυχής, ενώ σημειώθηκε και διάκριση από τον Αρχιφύλακα ΒΑΣΙΛΑΚΗ Σταμάτιο, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κέρκυρας, ο οποίος τερμάτισε 2ος στον αγώνα των 14 χλμ.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!