Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: “Χρυσό” φινάλε σεζόν για την Ηρώ Βραδή

Χρυσό ήταν το φινάλε της σεζόν  για την Ηρώ Βραδή.

Η Αθλήτρια του ΚΓΣ κατέκτησε την Τετάρτη το χρυσό μετάλλιο στο επικοντώ κορασίδων στη συνάντησης των εθνικών ομάδων στίβου Κ18 Κύπρου και Ελλάδας.

Η Κερκυραία πρωταθλήτρια με δανεικό κοντάρι από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κύπρου πέρασε τα 3.70 μ. κατακτώντας τη πρώτη θέση στο αγώνισμα. Μάλιστα η αθλήτρια του Π. Σκορδίλη πέρασε και τα  3, 90 μ.  αλλά ο δυνατός άνεμος που έπνεε στο «Λατίνειο» στάδιο Λεμεσού έριξε τον πήχη μετά την προσπάθεια της Βραδή.

Ο κριτής σήκωσε τη  κόκκινη σημαία χρεώνοντας αδικαιολόγητα ως άκυρο το επιτυχημένο άλμα της αθλήτριάς μας.

Τη 2η θέση στο ελληνικών κατέκτησε με επίδοση 3, 60 η Κύπρια αθλήτρια Στεφανία Σέρμπαν, ενώ με την ίδια επίδοση ήρθε 3η η Αμαλία Φλώρου από την Ελλάδα. Την Ηρώ Βραδή συνόδευσε στην Κύπρο ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της Π. Σκορδίλης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!