Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: 44 οι πτήσεις του Εξωτερικού στο Ι. Καποδίστριας το Σαββατοκύριακο

Κέρκυρα – 44 είναι συνολικά οι πτήσεις εξωτερικού που αναμένονται από σήμερα Σάββατο έως και αύριο, στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας, εμφανώς αυξημένες από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο αναμένονται συνολικά 25 πτήσεις, έναντι των 18 του προηγούμενου Σαββάτου. Πρόκειται για 10 πτήσεις από Γερμανία, επτά από Πολωνία, τέσσερις απο Μ. Βρετανία, 2 από Ολλανδία και από μία Αυστραλία και Λουξεμβούργο.
 
Αύριο Κυριακή 30/5, αναμένονται 19 πτήσεις, έναντι 15 της προηγούμενης Κυριακής. Οι οκτώ από Γερμανία, από τρεις πτήσεις Μεγ. Βρετανία και Γαλλία, δυο από Βέλγιο και από μία πτήσεις Τσεχία, Ισραήλ και Ολλανδία.
Πρόκειται για μέση πληρότητα και συνολικά περίπου 6.000 αφίξεις τουριστών το τελευταίο Σαββατοκύριακο Μαΐου, όπως σημειώνει ο πρόεδρος εργαζομένων στην ΥΠΑ Δημήτρης Ρούσσος.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!