Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: 9 εκ.€ από το “Τρίτσης” στην Περιφέρεια, ανακοίνωσε ο Σ. Πέτσας από το νησί – Συνάντηση (και) με την Ρ. Κράτσα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η περιφερειακή αρχή με επικεφαλής τη Ρόδη Κράτσα, ήταν ο πρώτος σταθμός στην Κέρκυρα, για τον αναπληρωτή υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο νησί.
Ο αν. υφυπουργός, μεταξύ των άλλων, ανακοίνωσε την ένταξη των έργων του Αξονα 6 στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτης” ύψους 9.000.000 ευρώ.
Αφορούν στα εξής έργα:
1. Ανάπλαση και ανάδειξη της  τουριστικής ζώνης από Τσακι Μπενιτσων – Μωραϊτικα (6.000.00€)
2. Αναπλάσεις αθλητισμού στην Κεφαλονιά
3. Ανάθεση Μελετών για την κατασκευή πεζοδρομίων στις Π.Ε. Λευκάδας και Ζακυνθου.
 
Επίσης εντός των επόμενων εβδομάδων τελειώνει το θέμα της οριοθέτησης των πληγεισών_περιοχών με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
Υπήρξε  Δέσμευση του Υπουργού ότι θα υπάρξει ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ προκειμένου οι πληγείσες από τον «Μπάλλο» επιχειρήσεις ν’ αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατό
και ότι  την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί νέα ΕΚΤΑΚΤΗ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΕΝΙΣΧΥΣΗ από το ΥΠ.ΕΣ. προς την Π.Ι.Ν. για τις αποκαταστάσεις των ζημιών, που προκλήθηκαν από τον «Μπάλλο», όπως και για έργα_πρόληψης από ανάλογες  φυσικές_καταστροφές.
 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!