Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Μικτές ΕΠΣ Κέρκυρας θριάμβευσαν στην Πρέβεζα

Νικήτριες επέστρεψαν απο την Πρέβεζα οι μικτές ομάδες ΕΠΣ Κέρκυρας Κ15 & Κ17, που αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας για την Α΄φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, που διοργανώνει η ΕΠΟ.

 Οι αγώνες έγιναν χθες στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τζουμελέκα” στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Μικτών ΕΠΣ. Η κερκυραϊκή ομάδα Κ15 ήταν καταιγιστική και επικράτησε 1-5 με σκόρερ τους: Παππά (2), Αράθυμο και Ξανθό. Ενώ, η Κ17 πήρε τη νίκη με 1-2 με σκόρερ τους: Γαρδικιώτη και Μωραΐτη. 

Υπενθυμίζουμε ότι Ενωσιακός προπονητής είναι ο Άρης Λούβρος, & αρχηγός αποστολής το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ, Νίκος Χρυσικόπουλος.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!