Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Mε επιτυχία η εκδήλωση για την ανακύκλωση στη Δάφνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η εκδήλωση για την ανακύκλωση που διοργάνωσε το τοπικό συμβούλιο Δάφνης με πρόεδρο τον Τσιλιμπάρη Δημήτρη και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαβράδων στο παλιό σχολείο της Δάφνης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιος Μαχειμάρης ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα νέα δεδομένα σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την ανακύκλωση Σπ. Κόκκαλη η οποία παρουσίασε το έργο του Δήμου σχετικά με την ανακύκλωση ως τώρα και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαδάτος. Τις επόμενες μέρες το τοπικό συμβούλιο Δαφνης σε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο Γαβράδων θα προχωρήσει στην δημιουργία πράσινης γωνιάς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!