Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Καθάρισαν τον Ερημίτη και έστειλαν το μήνυμα τους: «ο Ερημίτης είναι δικός μας»

Στον καθαρισμό των παραλιών του Ερημίτη προχώρησαν χτες μέλη του συλλόγου Ερημίτης Πλους αλλά και εθελοντές.

Σε ανακοίνωση τους τονίζουν: «Πανηγυρικά, με πολύ κέφι κι ενθουσιασμό ξεκίνησε η καθιερωμένη θερινή καμπάνια οργανωμένου καθαρισμού των ακτών του Ερημίτη.

Πολίτες κάθε ηλικίας, παιδιά σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου “Ερημίτη Πλους…” έδωσαν το παρόν εκδηλώνοντας ποικιλοτρόπως την αγάπη τους προς το οικοσύστημα, του Ερημίτη.

Τον Ερημίτη που τους ανήκει και τον θέλουν ανέπαφο, κόσμημα της Β.Α. Κέρκυρας, να τον χαίρονται και να τον απολαμβάνουν ως έχει, να τους προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές του, να ηρεμεί την ψυχή τους να ξεκουράζει το μυαλό και τη ματιά τους…

Στα πρόσωπα όλων μπορούσε κανείς να διακρίνει τη χαρά από το περιβάλλον και τη μαγεία της φύσης αλλά και την οργή εναντίον εκείνων που επιβουλεύονται την καταστροφή του.

Φίλες και φίλοι του οικοσυστήματος και επισκέπτες της σελίδας, όπως βλέπετε ο Ερημίτης με τον αγώνα σας είναι εκεί παρθένος, γεμάτος ομορφιές, αλώβητος έτοιμος να σας δεχθεί με τις οικογένειες σας, να κάνετε τα μπάνια σας στις πανέμορφες παραλίες του και το περπάτημα σας στα μοναδικά μονοπάτια του.

Ας το καταλάβουν καλά και οι φερόμενοι ως επενδυτές και οι ανεγκέφαλοι της πολιτικής εξουσίας ότι ο Ερημίτης είναι δικός μας – του κερκυραϊκού λαού και θα παραμείνει δικός μας… Αν τολμήσουν να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους ένα ανθρώπινο τοίχος».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!