Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και το ταξίδι αρχίζει! Δυο συγκινητικά λόγια του Πέτρου Γάλλια για τον μοναδικό Παντελή Κοντό

Όταν του προτείνω έναν ρόλο, με καρφώνει στα μάτια, με την έκπληξη και την απορία ενός μικρού παιδιού. Χρειάζονται μόλις μερικά δευτερόλεπτα και η απορία γίνεται αστραπή στα μάτια του. Και τότε ξέρω. Το μήνυμα ελήφθη. Ένα αγκάλιασμα του στον ώμο μου και η μαγική λέξη: ‘’φύγαμε’’ αρκούν. Και φεύγουμε! Και το ταξίδι αρχίζει. Και παρά τις δυσκολίες, που πάντα ορθώνονται μπροστά μας πολλές, πάντα βρίσκονται λύσεις. Για όλα. Και η μαγεία υλοποιείται. Με αγάπη. Και τρέλα. Και πάθος. Με ενθουσιασμό.

Έτσι έγινε Γιάγκος στον ‘’Υποψήφιο Βουλευτή’’, Ουμπέρτο στην ‘’Υπηρέτρια Κυρά’’, Αντρέας στους ‘’Απάχηδες των Αθηνών’’, Συνταγματάρχης στον ‘’Βαφτιστικό’’, Αλέξης Ζορμπάς στον ‘’Ζορμπά’’, Μανώλης στην ‘’Μυριέλλα’’.

Έτσι πραγματοποιήσαμε βραδιές Πανσέληνες. Και άλλες Πάναστρες. Και αυτά είναι μόνον η αρχή !!!

Αυτός είναι ο Παντελής Κοντός. Ο έμπιστος συνεργάτης. Ο αστραφτερός πρωταγωνιστής. Ο αγαπημένος φίλος. Αυτός είναι ο Παντελής μου. Ο Παντελής μας.

Caruso(Παντελής Κοντός)

Gepostet von Δώρα Μαρτζούκου am Montag, 3. August 2020

Υ.Γ. Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου Δώρα Μαρτζούκου για το βίντεο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!