Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης: Αβίωτος ο βίος των κατοίκων της παλιάς πόλης

 «Στην Πόλη UNESCO της Κέρκυρας έχει γίνει αβίωτος ο βίος των κατοίκων» αναφέρει σε ερώτησή του προς τη δήμαρχο Μ. Υδραίου ο επικεφαλής της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ Γ. Καλούδης.

Όπως αναφέρει:

Με βάση την εμπειρία των πόλεων με ιστορικά κέντρα η θέση μας είναι ότι η πόλη είναι πρώτα για τους κάτοικους, μετά για τα καταστήματα και μετά για τους τουρίστες. Σε μία αρμονία και με σεβασμό στη νομοθεσία και τους κανόνες προς όφελος όλων. Πόλη ακατοίκητη θα καταρρεύσει. Όμως η ζωή εκατοντάδων κατοίκων της Παλιάς Πόλης μας έχει γίνει μαρτύριο είτε από την  ηχορύπανση είτε από καπνοδόχους   καταστημάτων  εστίασης με ανυπόφορες οσμές και καπνούς κάτω από τα παράθυρά τους που πνίγουν τα διαμερίσματα.

  Ερωτάσθε:

  Σκοπεύετε να εφαρμόσετε τη νομοθεσία και να είναι βιώσιμη η κατοίκηση στη Παλιά Πόλη ; 

 

   

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!