Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης: «Η Π.Ε.Δ.ΙΝ. δεν μπορεί να είναι περιφερόμενος θίασος»

«Πυρ» από το Γ. Καλούδη με αφορμή την επικείμενη συνεδρίαση της ΠΕΔΙΝ στα Γιάννενα.
Όπως αναφέρει:
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων κ. Αλ. Παρίσης κάλεσε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης σε «συνάντηση εργασίας» με το κυβερνητικό στέλεχος κ. Μανώλη Γραφάκο – Γενικό Γραμματέα Στερών Αποβλήτων, το Σάββατο 25 Ιούλη 2020 και ώρα 17:00 στα Γιάννενα.

Πριν από λίγες ημέρες πάλι ο Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ είχε προσκαλέσει το Δ.Σ. να παρευρεθεί στην Πάτρα πρωτεύουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (στην οποία κακώς ανήκουμε, ενώ έπρεπε τα Ιόνια Νησιά να έχουν δική τους Αποκεντρωμένη) για να παραστούν στην παρουσίαση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο.

Η ΠΕΔΙΝ δεν μπορεί να είναι περιφερόμενος θίασος παρακολουθηματικός κυβερνητικών στελεχών.

Με τέτοιες επιλογές να συνεδριάζει εκτός Περιφέρειας Ιονίων Νήσων δυναμιτίζει την υπόσταση της Περιφέρειας.

Μια «συνάντηση εργασίας» προϋποθέτει συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔΙΝ και κατάληξη σε συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις που να εκφράζουν τους Δήμους που εκπροσωπεί και μάλιστα μετά από αποφάσεις των οικείων Δημοτικών Συμβουλίων. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί.

Η συμμετοχή σ’ αυτή τη συνάντηση στα Γιάννενα άνευ δημοκρατικού διαλόγου αφενός μεν τορπιλίζει τη συνοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αφετέρου δε, υποτιμά τους Δήμους και τα οικεία Δημοτικά Συμβούλια, τα οποία θα έπρεπε να είχαν συνεδριάσει με βάσει εισήγηση που θα έπρεπε να είχε στείλει ο κ. Γραφάκος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!