Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καλούδης: Να γίνει άμεσα δημ. συμβούλιο & αφαίρεση άδειας εργασιών στο πρ. Club Med

 Η  δημοτική Παράταξη “ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ” με ανακοίνωσή της, ” ζητάει τη σύγκλιση κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας με θέμα την εκτέλεση εργασιών από το ΙΚΟS ΟDYSEY ΕΠΊ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΛΙΑΣ  και μέσα στη θάλασσα (πρώην Club Med)”.

Οπως αναφέρει: “Το ΙΚΟΣ επικαλείται «άδεια» της Δημάρχου κ. Υδραίου για καθαρισμό της παραλίας, «άδεια» που δεν έπρεπε να δώσει ποτέ η κ. Υδραίου διότι γνώριζε πολύ καλά τον ιμπεριαλισμό και τις άνομες επιδιώξεις του IKOS.  

  Ο Δημοτικός μας Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Βασιλάκης αμυνόμενος υπέρ των συμφερόντων του Δημοσίου και του Λαού, αφού εφοδιάστηκε με σημερινό βίντεο και φωτογραφίες (τα έχουμε αναρτήσει και στην ιστοσελίδα μας) για τις σημερινές παράνομες παρεμβάσεις στον αιγιαλό και τη παραλία κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια προσήλθε, μαζί με άλλους μάρτυρες και κατέθεσε  στο ΑΤ μήνυση κατά των μπολντοζιέρηδων, του εργοδότη τους, του εργολάβου, του υπεύθυνου κατά νόμο εκπροσώπου του ΙΚΟS ΟDYSSEY   Α.Ε.

 Στη συνέχεια για λόγους αντιπερισπασμού οι συλληφθέντες υπέβαλαν μήνυση εναντίον του Τηλέμαχου Βασιλάκη για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία και συνελήφθη ο υπερασπιστής του δικαίου και της νομιμότητας. Σκοπός των καταπατητών να τρομοκρατήσουν τον λαό και να μην αντιδρά στις παρανομίες τους !

  Το Συμβούλιο πρέπει να ψηφίσει άμεσα, ΣΗΜΕΡΑ,  αφαίρεση της άδειας που έδωσε η κ. Δήμαρχος καθώς και πρόσθετα εκτελεστικά μέτρα για την αποτροπή της μεταβολής του αιγιαλού, της παραλίας και του θαλάσσιου χώρου της Δασιάς”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!