Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Καλόγερος: «Δε ξεμπερδέψαμε ακόμη με τις πλημμύρες στο αεροδρόμιο»

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ενημέρωση για την πλημμυρική κατάσταση που επικρατεί τις βροχερές ημέρες στον κεντρικό δρόμο μπροστά από το αεροδρόμιο, παρείχε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δημου Κερκυραιων & Διαποντίων Νίκος Καλόγερος. Όπως ενημερώνει, παρά τις εργασίες στα φρεάτια, τελικώς θα χρειαστεί τεχνικό έργο που σημαίνει πως πλημμυρικά φαινόμενα ίσως να ξαναδούμε. Προς τούτο θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Φραπορτ.

Η δηλωση

Επανέρχομαι στο πρόβλημα του δρόμου στο αεροδρόμιο, για ενημέρωση του κοινού.

Παρα τις προσπάθειες που κατέβαλαν η ΔΕΥΑΚ και τα συνεργεία της καθημερινότηταςςΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ τεχνικό έργο ώστε να διευθετηθούν τα ομβρια ύδατα. Εχει προγραμματιστεί συναντηση με την Fraport ώστε να καταλήξουμε σε οριστικη λύση. #Πιθανόν πλημμυρίκα φαινόμενα στο σημείο ίσως ξαναδούμε για λίγο ακόμη καιρό.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικων Υπηρεσιών Δήμου Κερκυραίων κ Διαποντίων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!